Konopny krem CBD naplno využíva potenciál tejto rastliny. Konope má blahodarné protizápalové účinky na efektívnu regeneráciu pokožky. Okrem toho však obsahuje aj ďalšie účinné zložky s pozitívnym účinkom na pokožku, pleť, svaly a kĺby. Ak chcete mať zdravo vyzerajúcu pleť, konopné mazanie je tým správnym riešením, nakoľko zmierňuje opuchy a bolesť. Blahodarne vplýva takisto na nerovú sústavu, a teda na bolesť svalov či kĺbov. A to je iba niekoľko známych a prospešných účinkov, pravdepodobne je pozitívnych účinkov tohto unikátneho zloženia ešte viac a pocítie ich na na vlastnom tele.

Prsty, pokožka

V prípade tohto krému (Créme de la Créme) ide o kombináciu troch foriem konope:

  • Olej z konopných semien, extrakt z kvetov a kopnopný hydrolát.

Práve extrakt z konopných kvetov obsahuje fytokanabinoidy s vysokým obsahom kanabinoidov a flavonodiov. Obsah je doplnený o balzám Copaiba, teda o živicový olej. A to hneď z niekoľkých dôvodov. V stručnosti je tento živicový olej veľmi funkčný na ošetrenie postihnutého miesta. Má totiž hojivé protizápalové účinky, ktoré prinesú postihnutému miestu okamžitú úľavu. A to vďaka obsiahnutým vitamínom a esenciálnym mastným kyselinám, ktoré zlepšujú stav pokožky, pričom ju zároveň chránia pred infekciou. Ak máte podráždenú alebo suchú pleť, konopné mazivo ju účinne zregeneruje. Je vhodné sa s ním natierať aj v prípade, ak je vaša pleť citlivá a má sklony k podráždeniu. Krém obsahuje vitamíny B a E, ktoré pokožku zdravo vyživujú.

Bolesť kolena

Nezabúdajme však ani na fakt, že krém by ste mali používať aj v prípade, ak vás bolia svaly alebo kĺby. A to z dôvodu, že pri natieraní vchádza hlboko do vrstiev pokožky, čím zasiahne aj zmienené oblasti vášho tela. Napomáha pri bolestiach pohybového ústrojenstva.

  • Možno vás bude zaujímať, že v kréme nie sú pridané žiadne umelé farbivá, konzervanty ani vône. Ide o čisto prírodné zloženie s bohatými účinkami a prirodzenou vôňou.